Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vaillant ecoTEC pro VUW INT II 236/5-3 A fali kondenzációs kombi gázkazán 5,7 -

Vaillant
425.390 Ft (334.953 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 10021897
Az ecoTEC pro műszaki tartalma önmagáért beszél.
425.390 Ft (334.953 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Ezekre is szükséged lehet!

Termékleírás

Az ecoTEC pro műszaki tartalma önmagáért beszél.
 • Hatékonyság és nagy teljesítmény melyhez kis helyigény párosul;

 • Rugalmas és jövőorientált az eBUS-rendszerű moduláris szabályozási technikának köszönhetően;

 • Magas komfort az integrált melegvíz készítés vagy a tökéletesen illeszkedő melegvíz tárolónak köszönhetően;

 • Víz- és gáztakarékos működés (2,0 l/perctől) a beépített aqua-sensor által; Optimális energiahasználat alacsony károsanyag kibocsátással, kiváló emissziós értékek;Már bizonyított a kondenzációs technikábanAz új ecoTEC pro a már bevált fali kondenzációs gázkészülék továbbfejlesztett változata a megszokott német minőségben és időtálló megjelenésben.Az új verzió – elődjéhez képest – kevesebb áramot, valamint a szélesebb modulációs tartománynak köszönhetően kevesebb gázt is fogyaszt. Ez a hőtermelő különösen egyszerű és kompakt, ráadásul meglepően magas melegvíz teljesítményt nyújt.Magas minőségét az ecoTEC pro most megújult műszaki tartalommal bizonyítja. Automatikus égésszabályozása, pneumatikus gáz/levegő keverése és automatikus kétfokozatú szivattyúja a magasabb energiahatékonyságot szolgálja. Az új készülékkoncepció és a háttérvilágított képernyővel ellátott új kezelőfelület, valamint az egyszerű kijelzések mind a kezelést, mind pedig a beüzemelést és a karbantartást most még könnyebbé teszik.Főbb előnyök:
 • Hatékony energiafelhasználás 25 és 100% közötti modulációs tartománnyal. Szolár berendezésekkel és hőszivattyúkkal is kombinálható.

 • Minimum 15%-os fűtési költségmegtakarítás a hagyományos fűtő készülékekkel szemben.

 • Az elektronikusan szabályozott, magas hatékonyságú szivattyúnak köszönhetően akár 50%-al kevesebb fogyasztás.

 • Minden igénnyel tökéletesen összehangolható melegvíz tároló (75-2000 liter között). Melegvíz készítésre szolárrendszer is csatlakoztatható.

 • Az új, egységes használati koncepciónak köszönhetően minden szabályozási feladat könnyen és gyorsan kezelhető.

 • Különösen halk üzem az integrált nemesacél kondenzációs hőcserélőnek köszönhetően.

 • Rendszertanúsított Vaillant égéstermék elvezető rendszerrel (60/100 vagy 80/125 mm) szerelhető. Beépített levegő/égéstermék mérőcsonk.

 • A fűtési rendszer kialakításától és a szabályozási jellegtől függően különböző Vaillant időjáráskövető szabályozók csatlakoztathatók.Aqua-Power-Plus az optimális melegvíz komfortértAz Aqua-Power-Plus rendszer kiegészítő teljesítménytartalékkal rendelkezik a melegvíz-készítésre, mellyel megelőzhető a gázkazán fűtési hőteljesítményének túlméretezése. A Vaillant ecoCOMPACT és auroCOMPACT kondenzációs termékeiben, valamint a fali ecoTEC kazánokban 20%-al több teljesítmény áll rendelkezésre a melegvíz-komfort számára.

Funkció Kombi
Teljesítmény 28kW
Típus Kondenzációs